De ontwerp visie voor personal environment design

Iedereen reageert anders op prikkels van buitenaf. Met mijn Zen interieur ontwerpen wil ik zorgen dat iedereen zich een voelt met zijn omgeving. Dan voelt het pas echt als thuis komen.
stock5
stock6

Wat is een Zen interieur?

Zen interieur design is geen witte ruimte met kale muren. Dit is een verkeerd beeld die veel mensen hebben. Het gaat over het juist positioneren van meubels, vorm en licht om onszelf in het hier en nu te laten leven.

Als ontwerper kijk ik eerst naar wat bij jouw past. Daarna maak ik een identity board met alle onderdelen die jouw positief zullen versterken. Daaruit komt een interieur stijl speciaal voor jou. Dit kan dus neutraal en natuurlijk zijn, maar kan ook kleurrijk en industrieel zijn. De volgende stap is waar het interessant wordt. Ons onderbewustzijn is altijd bezig met de ruimte waar we ons in bevinden. Als een ruimte super overzichtelijk is en we alles tegelijk zien in een oogopslag zal dit onderbewust minder alert zijn. Dit zorgt er voor dat we ons na een tijd niet meer bewust zijn van onze omgeving en volledig in onze gedachte opgaan. Door een stimulerende omgeving met verassende elementen, wisseling in lichtinval en texturen blijven we alert door deze verandering. Zo kunnen we beter focussen op het hier en nu en zullen we een Zen gevoel ervaren.

Eerlijkheid en transparantie over de prijs

Wil je meer weten over de opties? klik dan op de meer informatie knop of ga naar de pricing pagina.
Vanaf
1429
incl. BTW
Woonkamer ontwerp
Eetkamer ontwerp
Plattegrond, kleuradvies, meubelplan, lichtplan
en meer!
Meer informatie

Interested? Let's get in touch!

je kunt me gerust bellen voor meer informatie. Op de contact pagina kunt u een contact formulier invullen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.