”Durven jezelf te zijn en te kiezen wat bij jouw past is een uitdaging. ”

''Ik durf anders te zijn door de standaarden in de interieurwereld om te gooien en mijn eigen
visie hierop los te laten.''
Michelle van der Borgh

Mijn visie op interieur design is altijd al anders geweest. Het gaat om zo veel meer dan een likje verf of een nieuw meubel. Iedereen reageert anders op prikkels van buitenaf. Met mijn Zen interieur ontwerpen wil ik zorgen dat iedereen zich een voelt met zijn omgeving. Dan voelt het pas echt als thuis komen. Zakelijke interieur ontwerpen maken de unieke visie van de onderneming zichtbaar voor de consument. Zo kan ik met een interieur ontwerp bijdragen aan klantenbinding en potentiële omzet groei.

Voor mij is design een middel om een optimale leef omgeving te creëren, waar in ieder zijn speciale kwaliteiten naar voren komen. Als designer zorg ik voor een beleving in een ruimte die emoties oproept. Het uiten van identiteit en karakter van de klant is mijn specialiteit. Dit zowel voor persoonlijke ontwerpen als brand ontwerpen.

Mijn proces beschikt over een ander onderdeel. Het Identiteit bord, dit bord visualiseert de identiteit van de klant. Dit maakt mijn ontwerpen persoonlijk en uniek. Als persoon streef ik voor duidelijkheid en eerlijkheid. Dit betekend dat de prijs en de diensten inzichtelijk zijn voor iedereen. Niks geen geheimzinnig gedoe en weg met de onduidelijkheid. Met volledige transparantie kan ik dit bereiken. Zo ontstaat er ook een sterkere vertrouwensband tussen mij en de klant.

De kenmerken van mijn ontwerp stijl zou ik omschrijven als eigenzinnig, speels, functioneel met oog voor detail. Als designer ben ik eigenzinnig. Ik probeer altijd buiten de paden te lopen om zo een unieke ontwerpen te ontwikkelen passend bij jou wensen. De speelsheid is terug te zien in kleur en materiaal, maar ook in humor. Dit vind ik erg belangrijk in een ontwerp. De verborgen humor in een design maakt de ruimte verrassend en zorgt voor een glimlach. De functie van de ruimte is waar het allemaal om draait. Zonder functionaliteit is het design onbruikbaar. Details zijn mijn sterke kant, van de afwerkingskwaliteit tot de handige snufjes in een maatwerk meubel.

Mijn passie voor interieur design wordt gedreven door het helpen van anderen. Door het interieur passend te maken bij de klant zorg ik voor een optimale leef omgeving of zorg ik voor een potentiële omzet groei voor een onderneming. Zo help ik mensen het beste uit hun omgeving te halen en leven ze tot hun volle potentie.

Michelle van der Borgh
Creative Director

Mijn ervaring als designer is ontwikkeld tijdens acht jaar werk & studie. Wat mij het meest heeft ontwikkeld is mijn tijd in Edinburgh, Schotland. Hier heb ik voor vier maanden deel uitgemaakt van een Interior design & branding team. Het werken als een volwaardige ontwerper in Schotland heeft mij het laatste zetje gegeven om mijn bedrijf op te richten.

Opleidingen

Your Identity Design  –  sinds 2020
4 jaar werkervaring – Particulier en Zakelijk ontwerp
Jan des Bouvrie Academie   –  Bachelor
Nimeto Utrecht   –  Mbo