”Durven jezelf te zijn en te kiezen wat bij jouw past is een uitdaging. ”

''Ik durf anders te zijn door de standaarden in de interieurwereld om te gooien en mijn eigen
visie hierop los te laten.''
Michelle van der Borgh

Mijn visie op interieur design is altijd al anders geweest. Voor mij is design toegankelijk en eerlijk. Ook beschikt het over zo veel meer aspecten dan alleen meubels, materiaal en kleur selecteren. Als designer zorg ik voor een beleving in een ruimte die emoties oproept. Het uiten van identiteit en karakter van de klant is mijn specialiteit.

Mijn proces beschikt over een ander onderdeel. Het Identiteit bord, dit bord visualiseert de identiteit van de klant. Dit maakt mijn ontwerpen persoonlijk en uniek. Als persoon streef ik voor duidelijkheid en eerlijkheid. Dit betekend dat de prijs en de diensten inzichtelijk zijn voor iedereen. Niks geen geheimzinnig gedoe en weg met de onduidelijkheid. Met volledige transparantie kan ik dit bereiken. Zo ontstaat er ook een sterkere vertrouwens band tussen mij en de klant. U bent zich bewust van mijn identiteit, prijs en service. Dit is uiteraard erg belangrijk als ik voor u een identiteit ontwerp maak moet u zich ook kunnen openstellen. Zo ontstaat er een vertrouwens balans.

De kenmerken van mijn ontwerp stijl zou ik omschrijven als eigenzinnig, speels, functioneel met oog voor detail. Als designer ben ik eigenzinnig. Ik probeer altijd buiten de paden te lopen om zo een unieke ontwerpen te ontwikkelen. De speelsheid is terug te zien in kleur en materiaal, maar ook in humor. Dit vind ik erg belangrijk in een ontwerp. De verborgen humor in een design maakt de ruimte verrassend en zorgt voor een glimlach. De functie van de ruimte is waar het allemaal om draait. Zonder functionaliteit is het design onbruikbaar. Details zijn mijn sterke kant. De afwerkingskwaliteit of de handige snufjes in een maatwerk meubel.

Mijn passie voor interieur design wordt gedreven door het helpen van anderen. Door het interieur passend te maken bij de klant zorg ik voor een optimale leef omgeving of zorg ik voor een potentiele omzet groei voor een onderneming. Zo help ik mensen het beste uit hun omgeving te halen en uit hun eigen identiteit.

michelle

Oprichter
Michelle van der Borgh

Mijn ervaring als designer is ontwikkeld tijdens acht jaar werk & studie. Wat mij het meest heeft ontwikkeld is mijn tijd in Edinburgh, Schotland. Hier heb ik voor vier maanden deel uitgemaakt van een Interior design & branding team. Het werken als een volwaardige ontwerper in Schotland heeft mij het laatste zetje gegeven om mijn bedrijf op te richten.

Opleidingen

Jan des Bouvrie Academie     Bachelor

Nimeto Utrecht     Mbo